Hypotheekadvies.

Ontdek ons deskundig hypotheekadvies en hierdoor de beste deal voor de laagste woonlasten.

Wanneer u een huis op het oog heeft, helpen we u ook graag bij het kiezen van een passende hypotheek. Ook daarvoor hebben we de juiste expertise in huis.

Alle factoren

Bij de keuze van een hypotheek nemen we een aantal afwegingen met u door. Niet alleen uw huidige situatie. Maar ook factoren zoals rente, inkomen, uw gezinssituatie en fiscale regelingen. Om een juiste keuze te maken uit alle hypotheekvormen- en voorwaarden, is een goed hypotheekadvies onontbeerlijk. Onze hypotheekexpert helpt u daarbij. Hij is onafhankelijk, heeft goede ingangen bij diverse hypotheekverstrekkers en zorgt ervoor dat u de beste deal krijgt. Een vrijblijvend servicegesprek aanvragen is geen enkel probleem.

Alles onder één dak

Ons hypotheekadvies is een van de onderdelen van onze complete woonservice. Naast hypotheken bieden wij ook verzekeringen, schilder- en klusdiensten, interieuradvies, keukens en energiediensten. Daarmee kunt u al uw woonzaken bij ons onderbrengen en bent u verzekerd van onbezorgd wonen.

Ons aanbod van koopwoningen

Neem alvast een kijkje in ons eigen aanbod koopwoningen. Uiteraard helpen we u ook graag bij de aankoop van woningen van andere aanbieders.

 • 10
  Hans de Koning heeft mij geweldig geholpen bij het zoeken van mijn eerste koop appartement. Denkt enorm met je mee en is prettig om mee samen te werken. Alles werd duidelijk aan mij uitgelegd en Hans is erg flexibel in het maken van afspraken. Contact loopt super, altijd snel reactie. Ik raad dit zeker aan!
  Tamar van der Sluijs
 • 9
  Erg fijn en goed contact. Veel persoonlijke aandacht en goede begeleiding in het proces. Het verkopen van het huis is soepel en met zeer goed eindresultaat verkocht!
  Een funda gebruiker
 • 9
  Onze makelaar (Remax) Barbara Dupuits, is na onze mening de beste in het vak. Ze behartigd jouw belangen alsof het haar eigen zijn en dat op een manier die familiair aanvoelt. Bij haar manier van werken weet je zeker dat je huis er goed bij staat en verkocht zal worden. Ze heeft een zeer goed gevoel hoe te presenteren en ontvangt alle potentiële kopers zelf en begeleid ze door het huis. Ook als je zelf niet veel kennis hebt met het verkopen, zij zal je voor misstappen behoeden. De mening van mijn vrouw en mijzelf is dat dit de beste makelaar is die je kunt vinden. Ze kent de markt en vaak kent ze ook nog eens de makelaar van de kopende partij. Al met al: Een hele fijne ervaring bij het verkopen van ons huis. De 2e die zij voor ons heeft verkocht.
  Een funda gebruiker
 • 8
  Heel goed contact met deze makelaar gehad. Zeker geen “typische” makelaar zoals je deze ook wel eens tegen komt. En het belangrijkste: ons huis is voor een droom prijs verkocht.
  Een funda gebruiker
 • 9.5
  Barbara was super helpful and Provided very useful advice during the whole process. More importantly, she has a lot of experience! Totally recommended!
  Een funda gebruiker
 • 10
  I would like to express my enormous gratitude to Myriam, Diego and their entire team for their service. They were kind and tireless, offering me all the support I needed to find a place to rent. Service with Soul. Gratitude.
  Juliana Zanette Terra
 • 9
  Job, heeft kennis van de markt, denkt goed mee in lastige situaties en is een prettig persoon om mee samen te werken.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Contact verliep soepel en deskundig. Zoals vooraf aangegeven was ons huis binnen no time verkocht. Super makelaar. Chapeau.
  Hoefs
 • 10
  Hans is een prettige makelaar die goed luistert naar je wensen. Naar aanleiding van die wensen gaat hij gericht op zoek en deelt/reageert alleen op de huizen die daarop aansluiten!
  Stacey de Koster
 • 10
  Het contact verliep prima. Goed bereikbaar zowel telefonisch als via email. Hans is goed op de hoogte van de woningmarkt en de wijk. Hij heeft onze woning snel verkocht voor een zeer goede prijs. Hij zag, in tegenstelling tot een andere makelaar die wij uitgenodigd hadden, de waarde en kwaliteit van onze woning en heeft dit ook goed gepresenteerd tijdens de verkoop. Omdat ik zelf verkoopstyliste ben vond ik het heel prettig dat ik van Hans de ruimte kreeg om mee te denken in het aanbod van de foto's. Zeer flexibel.
  Diana Koot

Ook makelaars bloggen

Onze makelaars houden u graag op de hoogte van de huidige woningmarkt in onze blogs.