Makelaar in Gooise Meren.

Behaal die ene glimlach met een RE/MAX makelaar in Gooise Meren van 's werelds grootste makelaardij.

Groen wonen in de buurt van grote steden

Gooise Meren is een prachtige gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente is in 2016 ontstaan door de samenvoeging van de buurgemeenten Bussum, Naarden en Muiden. Ontdek groen en waterrijk wonen in Gooise Meren, in de nabijheid van grote steden.

Leuke vestingstadjes

Gooise Meren staat vooral bekend om z'n historische vestingstadjes Naarden en Muiden. Het aaneengegroeide Naarden-Bussum vormt de stedelijke kern van de gemeente. En de twee voormalige forensenplaatsen Bussum en Muiderberg liggen in een prachtige groene omgeving. In het landschap zie je veel diversiteit van aanzienlijke water-, bos- en groengebieden. Het is een bijzonder groen gebied om te wonen, deels in het Groene Hart en deels aan de Randstad Ring. In het noorden vindt u het Gooimeer en de strandjes van Muiderberg of het Naardermeer.

Goede bereikbaarheid

Gooise Meren ligt erg centraal en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer of auto. Er zijn twee treinstations, in Naarden-Bussum en in Bussum-Zuid. Van daaruit bent u binnen een half uur in Amsterdam, Utrecht of Amersfoort.

Ideaal om te wonen

Voor gezinnen met opgroeiende kinderen is Gooise Meren een ideale vestigingsplaats. Er zijn volop basisscholen, een middelbare school en dagopvang voor de kleintjes. De combinatie van ruimte, natuur in de nabijheid van grote steden is absoluut een absoluut een belangrijke vestigingsfactor. Om deze reden zien wij dan ook veel families uit Amsterdam naar Het Gooi verhuizen.

Pittoresk en gezellig

Gooise Meren is een gezellige en actieve gemeente met veel diversiteit. Door de ligging tussen Amsterdam en Utrecht kunt u voor cultuur niet beter zitten. De woningen zijn enorm gevarieerd. Van pittoreske stukken met hele karakteristieke huizen tot moderne nieuwbouw en alles bij en door elkaar.

 • 10
  Zeer prettige en goede dienstverlening! Klantgericht
  Martijn Groot
 • 10
  Heel blij met hoe Hans ons geholpen heeft in alle stappen van het verkoopproces, met een heel mooi eindresultaat. Ook prettig en vlot in het contact. Echt een aanrader!
  Marco Yasmin
 • 8
  Verkoop is soepel en naar tevredenheid verlopen. Prijs voldeed aan de verwachtingen.
Makelaar was aktief genoeg, ondernam voldoende initiatieven. Prettig in de omgang.
Enig puntje van aandacht : uitstraling en administratieve verwerking komt soms wat rommelig over. Verder prima makelaar.
  Een funda gebruiker
 • 9
  Job, heeft kennis van de markt, denkt goed mee in lastige situaties en is een prettig persoon om mee samen te werken.
  Een funda gebruiker
 • 8.5
  Alles van eerste contact tot aan verkoop verliep soepel en zonder problemen. Zeker gezien ik woonachtig ben in Nieuw Zeeland en alles dus in handen lag van Jannes de makelaar om te organiseren en coordineren een fijne ervaring. Van het regelen van klusjesman voor het opknappen van het huis tot aan styliste, fotografie, kijkdagen en papierwerk was alles een volledig ontzorgde ervaring. 
  Een funda gebruiker
 • 10
  Zeer fijn contact gehad met Hans van RE/Max gildenhof. Uiterst betrouwbaar, korte lijnen en een duidelijke visie. Met succes ons appartement te koop gezet met een prachtig eindresultaat. Absolute aanrader!
  R B
 • 8
  Wij hadden Hans als aankoop makelaar en vanaf het begin hadden we een leuke klik met elkaar, wist hij wat we wilden en gingen we samen opzoek. Bij het eerste huis die we gingen bezichtigen was het meteen raak. Mooie prijs, goed advies en ook de service nadat de deal gesloten was bleef goed.
  Oosterwijk
 • 9
  Barbara is een fijne doortastende makelaar. Ze is heeft een sterk beeld van de huidige (woning)markt, in haar rayon van verkoop. Dat maakt het aantrekkelijk omdat een woning meer is dan alleen een hoop stenen. Ze heeft een prettige persoonlijke benadering, ze luistert goed naar de wensen van de verkopende partij en weet hoe ze die met haar eigen inzichten om kan zetten tot een goede verkoopbare unit. Ze is vastberaden en doortastend en door haar uitgebreide is ze in staat met collega makelaars te schakelen en te onderhandelen. Al met al een prettige makelaar die mijn woning goed op de markt heeft kunnen brengen. Hierdoor is mijn huis verkocht onder condities die voor alle partijen aantrekkelijk en acceptabel waren. Steekwoorden: Open, goed communicatief en persoonlijke benadering.
  Een funda gebruiker
 • 7.8
  Vlotte en duidelijke communicatie en goede bereikbaarheid. Wij voelden ons gehoord en makelaar dacht mee in onze wensen. Snel een huis gevonden!
  Een funda gebruiker
 • 10
  Mijn makelaar, Barbara Dupuits, was perfect voor mij! Direct vanaf het begin voelde ik dat het goed zou komen. Ook al had ik een vrij lastige zoekopdracht, Barbara zette alles op alles om mijn droomhuis te vinden. Ook de collega's van Barbara bij RE/MAX Gildenhof leefden mee en hebben mij bijgestaan, dus die persoonlijke aandacht en betrokkenheid was heel fijn om te ervaren. Uiteindelijk heb ik mijn droomhuis weten te vinden en Barbara was daarbij de sleutel tot succes. Zonder haar was mijn huis gegarandeerd aan mijn neus voorbij gegaan! Ik ben Barbara dan ook eeuwig dankbaar voor wat zij voor mij heeft gedaan!
  Joost

Ook makelaars bloggen

Onze makelaars houden u graag op de hoogte van de huidige woningmarkt in onze blogs.